Bestellen

We leveren vlees in heel Nederland. Dus afstand is geen beperking**.
Pakketten zijn verkrijgbaar van € 50,- t/m € 200,- Los vlees is natuurlijk ook te koop. Elke dinsdag en vrijdag staan wij op de Vismarkt in Groningen. Tevens kunt u vlees verkrijgen bij ons in de boerderijwinkel. Heeft u speciale wensen, alles is mogelijk. Neem gewoon even contact met ons op. Voor horeca hebben we een speciale prijslijst. Neem hier voor contact met ons op door te bellen, mailen of een berichtje via de contactpagina.
Bestellingen onder de €50,- worden niet verzonden maar kunnen afgehaald worden op de boerderijwinkel.

Hoe werkt het

Uk kunt uw pakket bestellen via het bestelformulier hieronder. Wanneer wij uw bestelling ontvangen hebben sturen wij u via de mail een rekening. Is deze voldaan dan nemen wij contact met u op om de levering op u af te stemmen. Het uitleveren van het pakket duurt maximaal 2 weken na betaling van de rekening.
Woont u buiten ons bezorgingsgebied dan sturen wij het pakket op. Dit gaat in een speciaal ontwikkelde vrieszak waar vrieselementen aan toe worden gevoegd. Zo blijft het pakket 48 uur diepgevroren.

U kunt er ook voor kiezen om het pakket te laten bezorgen op een PostNL agentschap. Bijna ieder dorp heeft er  één. Erg handig want u hoeft niet de hele dag thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.

Mocht u nog andere wensen hebben dan kunt u deze aangeven in het kopje Uw bericht of gewoon door telefonisch contact.


Uw Bestelling:

Varkensvleespakket:
pakket A, 4 kg    €  50,-pakket B, 8 kg   € 100,-pakket C, 16kg  € 200,-
Rundvleespakket:
pakket A, 3,5 kg  €  50,-pakket B, 7 kg     € 100,-pakket C, 14 kg   € 200,-
Combipakket varken en rund:
pakket A, 3,75 kg   €  50,-pakket B, 7,5 kg     € 100,-pakket C, 15kg      € 200,-
Combipakket kip, varken en rund:
pakket A, 8 kg     € 100,-pakket B, 16 kg  € 200,-
Kippenvleespakket:
Hele kip €  22,50Kip in porties € 23,50

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform de Privacyverklaring van Waddenvarkens.nl.


U betaalt een eerlijke prijs voor het product. Deze is vanzelfsprekend hoger dan de kiloknallers, maar doordat we de keten kort en overzichtelijk houden kunnen we voor een fatsoenlijke prijs exclusief vlees aanbieden.

**Binnen een straal van 40 km om de Martinitoren bezorgen we gratis. Daarbuiten geldt voor pakket A een verzendtarief van € 6,95. Vanaf pakket B is verzending gratis.

Bestelformulier